Indian FTR12300 Flat Tracker


Australske Motorbike Writer har vist det som skal være et spionbilde av Indians nye FTR1200 Flat Tracker - tatt inne på fabrikken. At sykkelen kommer har vært en offentlig hemmelighet lenge, men vi kan likevel ikke garantere at bildet viser den produksjonsklare modellen.

Når det er sagt: Den har svært mye til felles med tegningene i patentsøknadene fra Indian og Intermot er bare et par uker unna, så det er ikke usannsynlig at dette er The Real Thing.

Sykkelen er ikke så brutalt utagerende som konseptsykkelen som ble vist for en tid siden, men når en tar i betraktning hva som er standard utsende på amerikanske sykler, er denne likevel ganske så oppsiktsvekkende, både med tanke på utseende og teknologi. Den kompakte og småbrutale streetfighteren ser faktisk ut til å kunne by på skikkelig moro, så det er bare å håpe at dette er ekte vare!

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg