Spennende høst på Harley-Davidson Oslo


Pressemelding (forkortet), Harley-Davidson Oslo: Open House lørdag 22. september Å eie en Harley® handler ikke om å ha... det handler om å gjøre. Det handler om å oppleve verden med alle sanser. Alle er velkomne til å ha det moro på Harley-måten, uansett om du er stamgjest på Harley®-eventer, en erfaren biker, en fersk motorsyklist, eller en som aldri har kjørt motorsykkel og er helt ukjent med Harley-opplevelsen. Vi åpner dørene lørdag kl 10:00 og holder på til kl 16:00. Dos Mosquitos står for underholdningen, og har lovet oss «stram wire» på scenen. Vi har som vanlig masse gode tilbud på nye og brukte sykler, klær og utstyr og grillen freser for fullt så lenge det er folk som trenger mat og drikke. Håper du setter av dagen og kommer for en hyggelig dag sammen med oss og mange andre hyggelige kunder.

NY FXRG kolleksjon i hus Harley-Davidson presenterer nå en helt ny CE-godkjent FXRG-kolleksjon. Her er komfort og sikkerhet i fokus. Dette er premium kjøreutstyr for alle som kjører sykkel, enten du skal på langtur eller til og fra jobb. FXRG kan brukes uansett vær, varmt eller kaldt, vått eller tørt. Med FXRG fra topp til tå er ikke været lenger et hinder. Du har friheten til å kjøre når du vil, hvor du vil, hvordan du vil! Våre selgere og fotomodeller Torill og Henning viser her frem den nye kolleksjonen. Den er på plass i butikken så det er bare å ta turen innom.

2019 FXDR 114 Dette er det siste tilskuddet i Softail familien. En skikkelig råtass med et utseende som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Jomfruturen ble en lang og morsom kveldstur. Den svinger som en sportssykkel, og har krefter i overflod. Kom og prøv!

2019 FLHXS Street Glide Special En del av touringmodellene har nå fått M8 114 motor. Street Glide Special er en av dem, og det merkes godt at den har fått litt mer slagvolum. En annen stor oppdatering er den nye Boom boxen med Apple Play og Dab radio som standard. Vi kan demonstrere oppdateringene for deg her, og du kan få prøvekjøre vår demosykkel om du vil.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.