Gekko-Haga på 12. plass sammenlagt i VM


Årets siste VM-runde i trial ble holdt midt i Dolomittene i helga. I Arco di Trento ble Sondre “Gekko” Haga 15. beste i klassen. Han fikk dermed med seg ett VM-poeng og endte på 12. plass sammenlagt.

Pressemelding.

Tekst: Peder Holterman.

Foto : Raffaelle Gallini. – Begynte dårlig. Klarte egentlig de fire første seksjonene, men fikk fem prikker på non-stop-regelen i alle fire. Dette gjorde at jeg trådde varsomt hele resten av dagen, sier Gekko-Haga. Han sier at dette bidro sterkt til at hele dagen ble litt klønete. Ting gikk ikke helt i mål. Haga har forbedret fjorårets VM-plassering, og selv om han ikke er fornøyd med serongens resultater, må han innse at feltet er ekstremt sterkt i år. – Klassen jeg kjører har høyere nivå enn den har hatt noen gang før. Jeg er fortsatt en bedre utøver enn jeg var i fjor, uten tvil. Neste helg skal Haga kjøre lag-VM i Tsjekkia sammen med resten av det norske landslaget. Den eneste individuelle konkurransen som gjenstår i år er spansk mesterskap. - Jeg nådde ikke målet mitt i år, men jeg er fortsatt en bedre fører enn i fjor, så utviklingen går rett vei.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.