Bronse til Henning i nordisk superbike


Pressemelding, Team Flathaug Racing. Foto: Renè Skaret. "Før årets siste racinghelg lå Henning på delt førsteplass i nordisk mesterskap sammen med Carl Berthelsen. Teamet visste det ville bli vanskelig å holde på førsteplassen ettersom Berthelsen er rask på Rudskogen. Etter comebacket på regn på Karlskoga krysset vi det vi hadde for dårlig vær, men det dukket «dessverre» ikke opp i tide. Henning trives veldig godt på den nye Hondaen nå som alt funker, og kjørte på gode rundetider på torsdagens fritreninger. Han fortsatte med å kjøre inn til fjerde startspor til løpet på fredag.

Løpet startet litt trått med at Henning mistet to plasser, men disse tok han tilbake igjen innen de to første rundene. Etter det klarte han å lage en luke ned til femtemann og holdt plassen helt inn til mål da de tre første allerede var alt for langt foran. Henning kjørte inn til tredje startspor dagen etter og løpet ble i grunn ganske likt. De tre første var for raske, så han kjørte heller ifra de bak og tok nok en fjerdeplass som holdt til 5. sammenlagt i NM og bronse i det nordiske mesterskapet.

Med tanke på hvor amputert sesongen har vært med sykkel som ikke fungerte er Henning fornøyd med rundetider og egen prestasjon. Vi håper å få tatt noen turer til Spania i løpet av vinteren slik at Henning kan bli enda bedre kjent med sykkelen og bygge opp et raskere «race pace» til neste sesong slik at han kan henge med de tre foran som for øyeblikket rett og slett har et høyere nivå. Vi ønsker å takke alle konkurrenter og samarbeidspartnere for nok en sesong. En spesiell takk til hovedsponsorer Spare Parts Service og NST Gardermoen MC som fortsatt bistår oss det beste utstyret og helt rå Metzeler-dekk for at vi skal kunne gjøre det best mulig på banen. Vi gleder oss allerede til neste år!"

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg