Offisielle bilder av Moto Guzzi V85 TT

13.09.2018

 

Da de viste konseptsykkelen V85, sa Moto Guzzi at de ville slippe den i 2020. Dette førte til
massivt press fra en rekke hold, og nå har Guzzi vist offisielle bilder av den endelige versjonen – den som kommer i produksjon. Det ville ikke forundre et øyeblikk om den ble senter for oppmerksomheten på Guzzi-standen på Eicma i november!

Det oppgis at motoren gir 80 hk, litt mer enn ventet fra den 850 cc store V-twinen. Et bilde av instrumentpanelet antyder ride modes, Bluetooth, GPS og rider modes (Ikke det samme som ride modes, nei!). Guzzi sier at sykkelen er ny fra topp til tå og markerer den første Moto Guzzi i dette segmentet siden Stelvio.

 

Da konseptsykkelen ble vist ble den kalt klassisk enduro, en blanding av off-road/adventure og klassisk Guzzi-design. Selv om den frekke lakken fra konseptsykkelen mangler, er denne lakkeringen såvisst flott nok. Tanken er den samme svulmende rally raid typen, den doble hovedlykten er der fortsatt, nå med stilisert Guzzi logo i midten og selvfølgelig: det klassiske, høye nebbet er på plass.

Motoren er bærende del av rammen som er en ny rørkonstruksjon. Svingarmen er asymmetrisk med sidemontert demper og kardanghus. Guzzi sier at ved å montere demperen på denne måten får de bedre plass til den store lydpotten som er en følge av Euro 5. Det blir også lettere å komme til for å justere demperen.


Det som da gjenstår er prisen i Norge, for sykkelen har potensiale, den!

 

Bildegalleri:

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.