Endelig ute av Moto2


Den illsinte italieneren Romano Fenati sørget for at karrieren fikk en brå slutt med sin vettløse opptreden under sist helgs Moto2-løp i Misano. Under løpet kjørte han opp på siden av Stefano Manzi og klasket til forbremsen hans – slik du ser på bildet. Manzi krasjet ikke, men sykkelen fikk en stygg wobble som Manzi klarte å hente inn for så å krasje 1/2 runde senere – fortsatt i kamp med Fenati.

Det er ikke første gang Fenati er i trøbbel. Han har den tvilsomme ære å ha blitt kastet ut av flere team, blant dem Valentino Rossis prestisjetunge VR46 Sky. Årsaken til at han fikk sparken hos Rossi, var rett og slett at mannen ikke kunne oppføre seg ... Til å begynne med ila løpsledelsen to løps karantene til Fenati, og teamet hans, Marinelli Snipers, sa de godtok straffen og ønsket å legge saken bak seg. Men etter hvert som saken tok av på sosiale media, ble kravene om at Fenati skulle stenges ute fra racing stadig sterkere.

Tidligere Aprilia-sjef og GP-veteran Carlo Pernat ble så forbannet at han henvendte seg til MV Agusta, som hadde tegnet kontrakt med Fenati om å kjøre deres sykler i 2019. Resultatet ble en offisiell kunngjøring om at Fenatis oppførsel ikke samsvarte med de verdiene MV Agusta står for, og kontrakten ble avsluttet der og da. Presset gjorde også at Marinelli Snipers ikke hadde annet valg enn å avslutte samarbeidet med Fenati med øyeblikkelig virkning.

Fenati er utvilsomt en talentfull fører, men en som har så dårlig selvkontroll at han tyr til triks som vist på bildet har ingenting på en bane å gjøre. Og sånn ble det!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.