Gekko-Haga på andreplass i sesongavslutningen


I helgen arrangerte Osloungdommens motorsenter siste Norgescup-runde og NM i trial. Sondre “Gekko” Haga kom på andreplass i begge konkurransene. Pressemelding. Tekst: Peder Holterman. Sondre “Gekko” Haga, Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen er det tre største navna i norsk trial for tiden. Etter en ekstremt jevn sesong kunne alle vinne. På søndag endte siste runde i Norgescuppen med alle tre under ti prikker fra hverandre. Til slutt fikk de alle hver sin tittel i år. Gekko-Haga vant X-Trial i hjembyen Sandnes, Andersen vant NM og Pedersen vant nordisk og Norgescuppen. – Det er spennende når det er så jevnt. Jeg kjørte sammen med Pedersen nesten hele søndagen. Kjente presset da jeg så han kjøre to vanskelige seksjoner på null rett før jeg skulle ut, sier Haga. Haga er åpen om at målet var å vinne alt i år, men han sier og at han ikke kan være skuffet over en andreplass. – Andreplass er jo ikke det jeg sikta på, men kan ikke klage for mye av den grunn heller. Det har vært så jevnt mellom oss tre, i hele år, at alle vet at den som vinner er den som har kjørt best den dagen. Neste helg skal Gekko-Haga kjøre VM i Arco di Trento i Italia. Her er målet å klatre på tabellen, men da trenger han en god dag. – Maks fokus og vekk med alle småfeil så tror jeg at jeg kan klare det.

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg