MC-avisa nr 9-2018 i salg nå!


Motorsykkelsesongen er på ingen måte over og nå er et nytt nummer av MC-avisa på vei ut til abonnenter og kiosker. Også dette nummeret er sprengfullt av spennende MC-stoff og vi nevner i fleng:

Jon Asgeir Lystad har testet Kawasakis nye Ninja 400. En sykkel til å kose seg med i følge Lystad.

Andre Bruer Stepanoski elsker heftige sykler og denne gangen har han prøvd seg på BMW S 1000 XR. Andre mener dette er magi fra BMW og at sykkelen har et stort spekter av kjøreegenskaper.

Harley-Davidson har lettet litt på sløret og vist oss noen av fremtidsplanene. Dette er virkelig spennende saker og ikke minst revolusjonerende for den amerikanske cruisergiganten. Nå ønsker de at flere veier skal føre nye kjøpergrupper til å velge Harley. I tillegg ser vi nærmere på 2019-modellene.

Erling Kristiansen leverer en artikkel om hvordan det er å eie og kjøre en Husqvarna Svartpilen 401. Den heldige eieren er sønnen, Sebastian Mosby Kristiansen. Ifølge Sebastian er dette en sykkel som passer til alt.

Vår ekspert på 125 cc, Jon Asgeir Lystad, tar denne gangen for seg Suzuki GSX-R125. "Leken og vita" er overskriften, og da er det rimelig å tro at Jon Asgeir fant seg godt til rette på lettvekteren.

Vår store touringkonkurranse er over, og i dette nummeret treffer du Morten Solbakken som gjennomførte alle de 10 turene og gikk av med premien som var for over 30.000,- i MC-utstyr.

Frode Moe besøkte Husqvarna museet i sommer og det ble en hyggelig opplevelse. Husqvarna har en lange tradisjoner på to hjul, og her finnes det meste.

Kyrre Hagen reiste sørover til Spania og besøkte Toro Adventure som driver med motorsykkelturer både på asfalt og grus. Både bilder og tekst bekrefter at Kyrre hadde noen fantastiske dager i sør.

Dette er bare noe av innholdet i nummer 9-18. I tillegg finner du mye annet spennende lesestoff!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg