Holdt ikke helt inn for Gekko-Haga


I helgen var det VM-runde i trial i Silsden i England. Sondre “Gekko” Haga kjørte sterkt den første runden, men noen tabber i andre runde gjorde at det ikke ble som han hadde håpet.

Pressemelding.

Tekst: Peder Holterman Solland. Foto: Nina Håkonsen. I sesongens nest siste VM-runde endte Gekko-Haga på 13. plass. Dette til tross for at han lå på 7. plass etter første runde. – Det er kjipt. Var fire spesifikke feil som burde vært fjernet. Skjedde feil på seksjoner som jeg kjørte uten feil tidligere. Men man kan se positivt på dette. Evnene er der, det må bare klaffe. Jeg mistet nok litt fokus, og tok litt for lett på det. Er kanskje uansett godt å vite at det er min egen feil, sier Haga. Seksjonene som gav de store feilene var ikke de seksjonene med store vanskelige hinder eller de med spesielt vanskelige moment. Nå ser Haga fremover mot norgesmesterskap og Norgescup neste helg. Da blir det NM på lørdag og Norgescup på søndagen. Her er det veldig jevnt i toppen mellom Haga, Håkon Pedersen og Ib Vegard Andersen. – Det er såpass jevnt at den som vinner på søndagen vil ta gullmedaljen. England hadde også en VM-runde i kvinneklassen. Her kom Hanne G. Haga på femtende plass etter å ha kvalifisert seg på tredje plass. Beste norske kvinne ble Ingveig Håkonsen som kom på andre plass. Hun sikret seg dermed en fjerdeplass sammenlagt i år.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.