Ultraviolette ...


De fleste tenker vel gamle ensylindrede Royal Enfield når det er snakk om indiske motorsykler, men det kommer faktisk flere og flere moderne design ut fra kjempelandet. Noen av dem er så moderne at en med rette kan undres om de er gjennomførbare. Det nystartede selskapet Ultraviolette Automotive har planer om å få denne sykkelen i produksjon før utløpet av 2019. De har allerede prototyper under testing – prototyper som ikke ligner veldig på sykkelen på bildet, når sant skal sies. Kjempekonsernet TVS synes ideen er såpass tiltrekkende at de har kjøpt 14,7 % av aksjene, og Ultraviolette Automotive kan fortelle at de også har sikret seg tilleggskapital på 7,5 millioner kroner. Motorsykkelen er elektrisk, og den ventes å ha ytelse som en 250-kubikker. Den kommer til å få en rekke smarte funksjoner: Onboard diagnostitikk, forebyggende vedlikeholdsvarsel, online programvare-oppdatering og ride modes. Det kan imidlertid se ut til at elektrisk drift, i dette tilfellet, også sees på som en mulighet til å kaste funksjonalitet overbord og lage noe som tilsynelatende er ubrukelig til annet enn godværskjøring på korte turer.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg