Sitt livs eventyr ...


Vi vet ikke hvem han er, karen på bildet, men han er utvilsomt ute på sitt livs eventyr.

En kjapp studie av sykkelen viser at reisen begynte på Kapp det Gode Håp i Sør-Afrika og målet er Nordkapp. Reisen er utført i ensomhet, uten følgebil og ærlig talt – han setter Boorman og McGregor fullstendig i skyggen. De laget TV-serie om en tur fra Skottland og ned til Kapp det Gode Håp og hadde med seg følgebiler og hjelpere og hele kostebinderiet.

Denne karen har lastet alt han følte han trengte på sykkelen og drar fra kapp til kapp – alene. Klistremerkene forteller litt om hva han har vært med på – vi er imponert., og glad for at det fremdeles finnes eventyrere som tør leve ut livet og drømmene. RESPEKT!! Bildet og info er innsendt av Kjetil Berg fra Molde. Bildet er tatt på ferje over til Molde.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg