Vespa Elettrica snart i produksjon


September blir historisk for scooterikonet Vespa. Da starter endelig produksjonen av el-scooteren Vespa Elettrica. Det klassiske vepsedesignet har vært til glede for utallige kunder siden den første Vespa kom rett etter andre verdenskrig, og med den nye Elletrica har Piaggio sikret at Vespas status opprettholdes i de kommende generasjoner.

Piaggio har brukt litt lengre tid enn opprinnelig stipulert før scooteren ble produksjonsklar, men nå er den klar og kan by på 4 kW maks effekt, 2 kW kontinuerlig. Rekkevidden sies å være 100 km (det er grunn til å ta den med en klype salt, jfr. bil). Scooteren har innebygd lader, og ladeledningen gjemmer seg der hvor en vanligvis finner tanklokket.

Vespa sier at ytelsen vil være sammenlignbar med en 50 cc. Elettrica kan videre by på to Ride Modes: Eco og Power. Revers er også på plass for å lette manøvreringen. Ellers skrytes det av Bluetooth og TFT instrumentpanel. Produksjonen av Elettrica vil skje i de samme lokalene som ble brukt til å lage den første Vespa i 1946.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg