Vespa Elettrica snart i produksjon


September blir historisk for scooterikonet Vespa. Da starter endelig produksjonen av el-scooteren Vespa Elettrica. Det klassiske vepsedesignet har vært til glede for utallige kunder siden den første Vespa kom rett etter andre verdenskrig, og med den nye Elletrica har Piaggio sikret at Vespas status opprettholdes i de kommende generasjoner.

Piaggio har brukt litt lengre tid enn opprinnelig stipulert før scooteren ble produksjonsklar, men nå er den klar og kan by på 4 kW maks effekt, 2 kW kontinuerlig. Rekkevidden sies å være 100 km (det er grunn til å ta den med en klype salt, jfr. bil). Scooteren har innebygd lader, og ladeledningen gjemmer seg der hvor en vanligvis finner tanklokket.

Vespa sier at ytelsen vil være sammenlignbar med en 50 cc. Elettrica kan videre by på to Ride Modes: Eco og Power. Revers er også på plass for å lette manøvreringen. Ellers skrytes det av Bluetooth og TFT instrumentpanel. Produksjonen av Elettrica vil skje i de samme lokalene som ble brukt til å lage den første Vespa i 1946.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg