Nyt høsten!


Tiden fremover nå kan være en av de fineste i hele sesongen. OK, det er kanskje ikke så varmt som om sommeren, og det kan nok hende at det drar seg til med en og annen regnbyge, men ukene som kommer er de mest fargerike. Dessuten har sommerens jag gitt seg og veiene er langt fredeligere – rett som det skvetter har du vei og natur helt for deg selv!

Fjellet brenner i farger som går fra gult til lilla, og vinden bærer bud om kaldere tider, men ikke ennå. Først må naturen avvikle sommeren og gjøre seg klar til dvale, og du kan gjøre verre ting enn å ta del i den prosessen. Det er ikke mye som slår høyfjellet med lyng i alle regnbuens farger, vann som er mørkere fordi solen står lavere, luft som er frisk og skarp og god å puste og motorsykkelen står klar til å frakte deg dit.

Ta med kaffe og niste, gjerne litt selskap også, og kjør ut i høsten for å nyte livet. Vinteren er lang nok som den er – det er ingen grunn til å forkorte sesongen!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg