Harley-Davidson CVO-modeller 2019


Pressemelding (forkortet), Harley-Davidson. "Custom Vehicle Operations™ (CVO)-programmet skaper Harley-Davidson motorsykler i begrenset antall for de mest kresne kundene, hvor ofte lakk, materialer og tilbehør som benyttes, kun er tilgjengelig for CVO. • Alle 2019-modeller omfatter et utvalg detaljer med ekstremt høy grad av finish • Hver modell er eksklusivt utstyrt med Milwaukee-Eight® 117-motorer • Pluss eksklusive komponenter og splitter ny premium Boom!™ Box GTS infotainment • Bygd med fokus på detaljer og finish som grenser til mani TRE DISTINKTE STYLINGVALG For å nå frem til et bredere utvalg av potensielle kunder og deres personlige smak, kommer CVO-modellene i 2019 i tre distinkte styling-pakker, fra et utseende med gjennomgående krommet drivverk og detaljer, samt to-tone lakk, til en kombinasjon av mørk og skinnende finish, og til en meget mørk utgave med ensfarget eller dempet lakk. 2019 CVO Limited For kunden som forventer alt – luksus, ytelser, funksjoner og stil. CVO Limited representerer det ultimate innen langdistanse touring-komfort og luksus. 2019 CVO Street Glide® Setter en helt ny standard for custom baggers med ekstrem styling, hot-rod-ytelse og et eksepsjonelt premium audio system. 2019 CVO Road Glide® Distinktiv, truende stil kombinert med langdistanse-komfort i en kraftpakke av en touring-maskin, klar for lange turer og sene kvelder. PREMIUM LAKK OG FINISH Harley-Davidsons CVO-modeller kommer med eksklusive lakkfarger og design. CVO-modellene benyttes også for å introdusere nye utførelser innen finish, som et alternativ til tradisjonell krom. CVO Fade Paint er en ekstremt kompleks lakkerings-prosess. Metoden er utviklet eksklusivt for Harley-Davidson, og går ut på at lakk-effekten går fra lysere til mørkere skygge jo lenger opp du kommer på alle de lakkerte flatene, for å skape illusjonen om at motorsykkelen er belyst nedenfra. Denne lakkerings-metoden baseres på spesial-programmert robot-påføring av flere lag med lakk. Black Onyx er en finish for eksosanlegget til den mørkeste stylingen for CVO Road Glide og CVO Street Glide-modellene. Denne “fysiske damp-effekt”-finishen er påført som et lag over forkrommingen. Denne finishen ble opprinnelig utviklet for våpen- og juvel-applikasjoner. Den er ekstremt slitesterk, men samtidig så tynn at den underliggende krommen er synlig gjennom Black Onyx-finishen i skarpt lys. Motorer med høy ytelse Milwaukee-Eight® 117 er eksklusiv for CVO modellene og kommer med 117 kubikk-tommers motorvolum, høy-ytelse kammer og innsug, forhøyet 10.2:1 kompresjonsratio og gir 125 ft. lbs. dreiemoment. For 2019 CVO-modeller er Milwaukee-Eight 117-motoren kjennetegnet med en lys Blaze Red stripe på rockerboksene. CVO-TEKNOLOGI NEW Boom!™ Box GTS infotainment system er standard på alle 2019 CVO-modellene. Trådløse hodetelefoner med Bluetooth grensesnitt-modul for Boom! Box GTS eliminerer kabler og gir samme funksjoner som de med kabler med førsteklasses lyd-kvalitet. Hodetelefonene har opp til 1,6 kilometers rekkevidde og kan kommunisere med opp til åtte andre kompatible hodetelefoner. CVO Limited-modellen leveres med to trådløse hodetelefoner, mens CVO Street Glide og CVO Road Glide-modellene leveres med ett enkelt sett hodetelefoner. Overvåkingssystemet for korrekt lufttrykk i for- og bakdekkene vises på Boom! Box-skjermen og varsler føreren for en sjekk når lufttrykket er lavt eller hvis dekket mister luft ved punktering.

For mer informasjon og fotos av 2019 Harley-Davidson CVO-modellene, besøk H-D.com. "

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg