Harley-Davidson CVO-modeller 2019

23.08.2018

 

Pressemelding (forkortet), Harley-Davidson.
 
"Custom Vehicle Operations™ (CVO)-programmet skaper Harley-Davidson motorsykler i begrenset antall for de mest kresne kundene, hvor ofte lakk, materialer og tilbehør som benyttes, kun er tilgjengelig for CVO.
 
• Alle 2019-modeller omfatter et utvalg detaljer med ekstremt høy grad av finish
• Hver modell er eksklusivt utstyrt med Milwaukee-Eight® 117-motorer
• Pluss eksklusive komponenter og splitter ny premium Boom!™ Box GTS infotainment
• Bygd med fokus på detaljer og finish som grenser til mani
 
TRE DISTINKTE STYLINGVALG
For å nå frem til et bredere utvalg av potensielle kunder og deres personlige smak, kommer CVO-modellene i 2019 i tre distinkte styling-pakker, fra et utseende med gjennomgående krommet drivverk og detaljer, samt to-tone lakk, til en kombinasjon av mørk og skinnende finish, og til en meget mørk utgave med ensfarget eller dempet lakk.
 
2019 CVO Limited
For kunden som forventer alt – luksus, ytelser, funksjoner og stil. CVO Limited representerer det ultimate innen langdistanse touring-komfort og luksus.
 
2019 CVO Street Glide®
Setter en helt ny standard for custom baggers med ekstrem styling, hot-rod-ytelse og et eksepsjonelt premium audio system.
 
2019 CVO Road Glide®
Distinktiv, truende stil kombinert med langdistanse-komfort i en kraftpakke av en touring-maskin, klar for lange turer og sene kvelder.
 
PREMIUM LAKK OG FINISH
Harley-Davidsons CVO-modeller kommer med eksklusive lakkfarger og design. CVO-modellene benyttes også for å introdusere nye utførelser innen finish, som et alternativ til tradisjonell krom. CVO Fade Paint er en ekstremt kompleks lakkerings-prosess. Metoden er utviklet eksklusivt for Harley-Davidson, og går ut på at lakk-effekten går fra lysere til mørkere skygge jo lenger opp du kommer på alle de lakkerte flatene, for å skape illusjonen om at motorsykkelen er belyst nedenfra. Denne lakkerings-metoden baseres på spesial-programmert robot-påføring av flere lag med lakk.
 
Black Onyx er en finish for eksosanlegget til den mørkeste stylingen for CVO Road Glide og CVO Street Glide-modellene. Denne “fysiske damp-effekt”-finishen er påført som et lag over forkrommingen. Denne finishen ble opprinnelig utviklet for våpen- og juvel-applikasjoner. Den er ekstremt slitesterk, men samtidig så tynn at den underliggende krommen er synlig gjennom Black Onyx-finishen i skarpt lys.
 
Motorer med høy ytelse
Milwaukee-Eight® 117 er eksklusiv for CVO modellene og kommer med 117 kubikk-tommers motorvolum, høy-ytelse kammer og innsug, forhøyet 10.2:1 kompresjonsratio og gir 125 ft. lbs. dreiemoment. For 2019 CVO-modeller er Milwaukee-Eight 117-motoren kjennetegnet med en lys Blaze Red stripe på rockerboksene.
 
CVO-TEKNOLOGI
NEW Boom!™ Box GTS infotainment system er standard på alle 2019 CVO-modellene.
 
Trådløse hodetelefoner med Bluetooth grensesnitt-modul for Boom! Box GTS eliminerer kabler og gir samme funksjoner som de med kabler med førsteklasses lyd-kvalitet. Hodetelefonene har opp til 1,6 kilometers rekkevidde og kan kommunisere med opp til åtte andre kompatible hodetelefoner. CVO Limited-modellen leveres med to trådløse hodetelefoner, mens CVO Street Glide og CVO Road Glide-modellene leveres med ett enkelt sett hodetelefoner.
 
Overvåkingssystemet for korrekt lufttrykk i for- og bakdekkene vises på Boom! Box-skjermen og varsler føreren for en sjekk når lufttrykket er lavt eller hvis dekket mister luft ved punktering.

 

For mer informasjon og fotos av 2019 Harley-Davidson CVO-modellene, besøk H-D.com. "

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.