Kawasaki H2 2019 er på vei!


Og som den er på vei! Med 30 hester mer – opp fra 200 til 230 (!!) takket være modifikasjoner på ECU, innsug, luftfilter, plugger, med mer.

Kawasaki mener at erfaringene med H2SX har hjulpet i jaget på mer effekt uten å øke bensinforbruket. Men ærlig talt: De fleste ville vel vært villige til å godta økt forbruk i bytte for 230 hester ...

Ellers bugner det av godsaker: Brembo Stylema kalipere er standard – hittil bare sett på V4 Panigale. Instrumentpanelet er fullfarge TFT, maken til det som sitter på H2SX, og er komplett med Bluetooth. Dekkene er Bridgestones nye RS11. Hvis en legger sammen alle endringene, gir de sykkelen et solid løft i ytelse og teknologi.

Men, det kommer mer: H2 har alltid hatt en skinnende blank lakk, og alle som har prøvd å vedlikeholde slikt, vet at det alltid dukker opp bittesmå skrammer og slitasjemerker hvis sykkelen bli brukt. Det er både irriterende og vanskelig å reparere. Kawasaki slår nå i bordet med en ny, selv-reparerende lakk! Når det er godt og varmt, er lakken i stand til å glatte ut de små merkene – helt av seg selv! Vi lar oss villig forbløffe! Det er en imponerende oppgradering som garantert vil bli verdsatt.

De tekniske forbedringene er også nødvendige, sett med Kawasakis øyne. Panigale V4 Stylema kalipere, litt mer ytelse enn gamle H2 og hele 45 kg lavere vekt. Med den ekstra effekten har Kawasaki igjen plassert seg på toppen av haugen, akkurat der de ønsker å være.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg