Rykte- og spekulasjonstid


Det begynner gjerne i august: Lekkasjer – selvfølgelig heeeelt utilsiktet, spekulasjoner og av og til fakta om nye modeller.

Hetest på spekulasjonsbørsen for øyeblikket er BMW. Tyskerne har kunngjort at de kommer til å lansere ni ny modeller i år – dvs. på messene til høsten. Nå sier de ikke hvilke modeller det dreier seg om, men enkelte peker seg ut: S 1000 RR

Det har allerede versert spionfoto av en ny superbike (se foto), og den eksisterende begynner å dra på årene, selv om den fremdeles henger med. I tillegg har Althea Racing-sjefen Genesio Bevilacqua slått fast at det kommer en ny, og han burde vite, da teamet hans kjører S 1000 RR. Det som også sies er at den nye vil ha helt ny motor med veivaksel som roterer bakover. Ordet som brukes om etterfølgeren til S 1000 RR er «game-changer». Det lover godt. G 310 RR

BMWs samarbeidspartner TVS har allerede vist en lekker sak de har døpt Apache – en sykkel som er attraktiv i tillegg til å være sporty. Den kommer til å konkurrere i en klasse som begynte som 250, men etter hvert har kubikknivået krøpet oppover via 300 og helt opp til 400. Hvorvidt BMWs 310-kubikker er konkurransedyktig i denne klassen vil vise seg. F 850 GT / F 850 R Det er logisk at det kommer to nye modeller med den nye motoren som brukes i nye F 850 GS. Den har 270 graders veivaksel, større forbrenningskammer og sies å være en kraftig forbedring av eksisterende motor. Derfor er det logisk at den også tas i bruk i de to gjenværende modellene i F-serien. Alt dette er selvfølgelig spekulasjoner, men hvis BMW mener alvor med ni NYE modeller – ikke bare endringer i farger eller dekor – er det ikke usannsynlig at spekulasjonene slår til.

Det nærmer seg Intermot og EICMA, og da får vi vite. (Eller sannsynligvis før...)

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg