Harley-Davidson LiveWire klar for 2019

03.08.2018

 

Harley-Davidsons LiveWire-prosjekt har tatt nok et stort steg fremover: The Motor Company har offentliggjort bilder av en produksjonsklar modell og antyder at den blir salgsklar i august 2019.

 

Det opprinnelige utseende er i store trekk beholdt, men det er rekke synlige oppdateringer på produksjonsmodellen. Overflatebehandlingen er bedre, med store åpninger og polert metall som trekker oppmerksomheten mot en ramme som er svært lik prototypens støpte aluminiumsramme.

 

Den store batteripakken under rammen har fått kjøleribber som øker overflaten, i tillegg til at det ser mer komplekst ut. Dette med kjøleribber er en smule ironisk ettersom Harley Davidson kryper nærmere og nærmere væskekjøling på sine forbrenningsmotorer. Fronten har fått doble skivebremser med firestemplede Brembo kalipere, noe som kan tyde på høyere ytelse.

 

Motor og batteri se ut til å ha samme layout som før. Motoren er montert på langs med vinkeldrev i bakkant. Det uvanlige designet lager et særpreget mekanisk hvin og innebærer økt mekanisk kompleksitet. Foreløpig er det ikke gitt eksakte tekniske data, men prototypens vekselstrømmotor var oppgitt til 74 hk og 71 Nm, noe som ga en toppfart på 153 km/t. Men, det er verd å merke seg at både batteriteknologi, motorteknologi og ESC har hatt store tekniske framsteg siden LiveWire først ble vist som prototype i 2014.

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.