Bihr Nordic blir distributør av Answer


Bihr Nordic, tidligere Duells – klikk her for å lese tidligere sak om navnebyttet, blir distributør av motorcross-varemerket Answer. Under følger pressemelding fra Bihr Nordic.

"Fra og med 1. August 2018 blir det offisielt at Bihr blir eksklusiv distributør av motorcross-varemerket Answer. Answer er et amerikansk varemerke som tilbyr et komplett sortiment av beskyttelsesklær og utstyr for terrengkjøring. Merket har levert avansert kjøreutstyr, som er godkjent og har blitt brukt av noen av verdens beste motorcrossførere, i over 40 år. Legender i sporten som Bob Hannah, Johnny O’Mara, Jean-Michele Bayle og James Stewart er bare noen av alle de mesterne som har vært med å forme varemerket. Answer satser hardt på å skape de beste kvalitetsproduktene til førere over hele verden. Jorge Prado, Jusrin Bogle, Ryan Villopoto og den regjerende 9-gangers verdensmesterern i motocross Antonio Cairoli velger ikke bare Answer for å vinne med stil, men er også med i produktutviklingen på Answers utviklingssenter i Irvine, California. Denne unike dynamikken har bidratt til Answers fremgang og har også gjort Answer til et av verdens raskest voksende motorcrossmerker. Bihr og Answer vil presentere 2019-kolleksjonen for forhandlere og presse i Bihrs eget depot under MXGP i Lommel, Belgia, lørdag 4. august klokken 19:00. Førere fra Answer; Cairoli, Prado og Paturel kommer alle til å være med på eventet. Søndag 4. august er alle fans velkomne til å få et første glimt av alle kommende nyheter. Bihr Nordic er en del av Europas ledende distributør av personlig utstyr, reservedeler og tilbehør til MC, MX, Bike, Scooter og ATV. Utvalget er omfattende med fokus på internasjonalt sterke merkevarer og er tilgjengelig gjennom lokale nettverk av profesjonelle forhandlere for å gi best mulig kundeopplevelse."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.