Avlyser MC-treff grunnet brannfare


På grunn av stor skogbrannfare, avlyser Land Riders det planlagte MC-treffet som skulle gått av stabelen 2.–5. august.

Land-treffet, som arrangøren selv skriver at har nesten 30-årsjubileum, skulle i utgangspunktet bli det siste som klubben arrangerte.

Treffet, som ligger usjenert til i de dype skoger i Søndre Land kommune i Oppland fylke, har lenge vært et årvisst arrangement den første helga i august. Dette året satte altså den ekstremt varme og tørre sommeren en effektiv stopper for MC-treffet.

– Vi har prata med både grunneier og brannvesen, og har kommet fram til at det ikke er forsvarlig å ha treff til helga, sier president Kjell Arne Bratvold i Land Riders. Tidligere år har treffet hatt over 500 deltakere, men har de siste åra hatt ned mot 200 deltakere, blant anna på grunn av regn.

– Det er litt surt når det de siste åra har vært slik at treffet har regna bort, men det nå har tørka bort, sier Bratvold, og legger til at det var en tung avgjørelse å bestemme seg for å avlyse treffet.

Land Riders MC-klubb er litt over 30 år gammel, og treffet skulle vært det 29. i rekka. Selv om det var annonsert at dette skulle være det siste Land-treffet, lover Bratvold at de åtte medlemmene i klubben skal prøve å gjennomføre treffet neste år.

Som erstatning for treffet, saler klubbmedlemmene på motorsyklene sine og reiser til Trestokkfestivalen på Haslemoen. Bratvold benytter anledningen til å oppfore MC-folk som hadde tenkt seg på Land-treffet om å gjøre det samme, slik at det i stedet kan bli et lite MC-møte på musikkfestivalen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.