Wilbers utvider virksomheten


Wilbers er godt kjent i vårt hjemlige MC-miljø. Det tyske firmaet har levert spesialbygde dempere til ganske mange norske motorsykler de senere årene. Men det som ikke er fullt så kjent, er at Wilbers har atskillig flere jern i ilden.

Wilbers samarbeider nemlig tett med ZF (globalt ledende innenfor hydraulikk, gir, drivverk) og har også et omfattende samarbeid med BMW. Dette gjør at firmaet har vokst ut av sine gamle lokaler og bygger et nytt lokale på 6000 m2 på tomten ved siden av det gamle. I tillegg blir det uteareal for carporter, lasteramper osv.

Wilbers har planlagt å flytte alt – FoU-avdeling, racing, produksjon, kontorer, distribusjon – fra de gamle lokalene og inn i de nye i løpet av én dag, uten avbrudd i produksjonen. Dette skal skje i november. Mannen som står inne i det som etterhvert blir de nye lokalene er Benny Wilbers, gründeren bak firmaet. Norsk importør for Wilbers er Maartens Import.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.