Sondre “Gekko” Haga klatrer i VM


Det var duket for en ny VM-runde i trial i Comblain au Pont i Belgia denne helgen. En sterk sjetteplass i kvalifiseringen på lørdag gjorde at forventningene var høye til Gekko-Haga på søndag. Det endte med at han klatrer to plasser på tabellen sammenlagt. Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga Tekst: Peder Holterman Solland Foto: Jule Steinert Med en utmerket plassering i Frankrike forrige helg og en imponerende kvalifiseringsrunde i ryggsekken, var 19-åringen fra Sandnes klar for å gjøre en god innsats. Dessverre gikk ikke alt riktig vei, og Haga endte som nummer elleve av 21 utøvere.

– Er egentlig ikke skuffet. Har alltid slitt på såpass løst underlag. Kjøringen satt bedre enn den har gjort før på sånt underlag. Midt på tabellen er fortsatt et sterkt resultat alt sett under ett, sier Haga. Neste helg er det fri. Deretter skal Haga i aksjon under EM i Italia. Sommeren er sesong for trial og det blir lite tid til trening eller avslapping. – Et nytt reisemål hver helg gir ikke tid til mer enn maksimum to–tre dager trening i uka. En skade vil også være mye mer kostbar, så treningen blir heller ikke like hard. Helgens beste nordmann ble Håkon Pedersen på åttende plass. Haga lå rett i hælene frem til siste seksjon, men grunnet det han selv kaller teite feil, holdt det ikke helt inn. Sammenlagt er Haga nå på tolvte plass, rett bak Pedersen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg