Sondre “Gekko” Haga klatrer i VM

24.07.2018

 

Det var duket for en ny VM-runde i trial i Comblain au Pont i Belgia denne helgen. En sterk sjetteplass i kvalifiseringen på lørdag gjorde at forventningene var høye til Gekko-Haga på søndag. Det endte med at han klatrer to plasser på tabellen sammenlagt.

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga
Tekst: Peder Holterman Solland
Foto: Jule Steinert


Med en utmerket plassering i Frankrike forrige helg og en imponerende kvalifiseringsrunde i ryggsekken, var 19-åringen fra Sandnes klar for å gjøre en god innsats. Dessverre gikk ikke alt riktig vei, og Haga endte som nummer elleve av 21 utøvere.


– Er egentlig ikke skuffet. Har alltid slitt på såpass løst underlag. Kjøringen satt bedre enn den har gjort før på sånt underlag. Midt på tabellen er fortsatt et sterkt resultat alt sett under ett, sier Haga.

Neste helg er det fri. Deretter skal Haga i aksjon under EM i Italia. Sommeren er sesong for trial og det blir lite tid til trening eller avslapping.

– Et nytt reisemål hver helg gir ikke tid til mer enn maksimum to–tre dager trening i uka. En skade vil også være mye mer kostbar, så treningen blir heller ikke like hard.

Helgens beste nordmann ble Håkon Pedersen på åttende plass. Haga lå rett i hælene frem til siste seksjon, men grunnet det han selv kaller teite feil, holdt det ikke helt inn. Sammenlagt er Haga nå på tolvte plass, rett bak Pedersen.

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.