Lang fengselsstraff for lovbrudd med MC


En 26-årig brite er dømt til 21 måneder bak lås og slå etter at han gjentatte ganger har bedrevet villmannskjøring med motorsykkel. Det er NRK som omtaler saken, med henvisning til nyhetsbyrået Reuters.

Det er to år siden politiet i England foretok ransaking av boligen til mannen, da i forbindelse med et motorsykkeltyveri. I forbindelse med ransakinga, tok de beslag i en bærbar PC. På den var det lagra filmer som viste at mannen var oppe i 303 kilometer i timen på offentlig veg, at han rett som det var kjørte på bakhjulet, samt hadde en tendens til å råkjøre mellom bilrekker i tett trafikk.

Selv om mannen hadde hjelm med visir, greide politiets dataprogram med ansiktsgjenkjenning å identifisere at det var 26-åringen som bedrev villmannskjøringa. Dette skal ha skjedd for to år siden, men det var først nå nylig saken var oppe til dom i Nottingham. 26-åringen sa seg da skyldig i til sammen fem tiltalepunkt, og ble dømt til 21 måneders ubetinga fengsel.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg