Ny Suzuki DR-Z50: Lekkert for de minste!


Rekruttering til MC-hobbyen kan skje på så mange slags vis, men en av de sikreste måtene er å la de minste få en aktivitet som medfører moro. Kombiner moro med overkommelig mestring, så er det store sjanser for at det som i utgangspunktet er en lek kan bli en hobby i voksen alder.

Selvfølgelig kreves det utstyr som duger, og mer dugandes enn denne lille Suzukien skal en lete en stund etter. Sykkelen er utstyrt med en ny og lekker liten 49 cc firetakter, en motor som er lett å mestre og som har omgivelsesvennlig lydbilde. Den grovere lyden i en firetakter gir også en følelse av mer kraft, selv om det kanskje ikke er tilfelle. Girkassen er har tre trinn og automatclutch.

Suzuki legger vekt på at voksne skal ha en mulighet til kontroll, og derfor er sykkelen utstyrt med tenningsnøkkel. Maks ytelse kan reguleres ved å begrense bevegelsen på gasshåndtaket. Utseendet er troverdig cross, og dekkene er grovknastet med tanke på røfft underlag.

Sett med øynene til en meget ung fører, tror vi Suzuki har truffet blink!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg