TMC Dumont – du tror det ikke før du får se det


Upraktisk? Jøssda! Vulgært? Definitivt! Unikt? På alle måter!

Denne absolutt utrolige customsykkelen bruker de største navløse hjulene som noen gang er sett på en motorsykkel, og i tillegg sitter føreren skrevs over en snerrende, sekssylindret Rolls Royce flymotor. Lev i frykt! For svinger, om ikke annet ... TMC Dumont er skapt av brasilianske ex-Formel 1-fører og custombygger Tarso Marques. Sykkelens navn hedrer den brasilianske flypioneren Santos Dumont som brasilianerne hevder fløy før brødrene Wright – ikke helt uten grunn. Forbindelsen til flypioneren er motoren, en enorm sekssylindret bokser bygget av Rolls Royce, hentet fra et 60-talls fly og polert opp til nytt liv.

300 hestekrefter er mye for en motorsykkel, og det blir enda villere når en ser på sykkelens mest fremtredende trekk: De gigantiske, navløse, 36-tommers hjulene som er høye nok til at de hindrer sikten fremover og er koplet til chassiset med de spinkleste svingarmene som er teknisk mulig å få til.

Hvis du synes bildene er for ville til å være sanne – nyt videoen av Tarso Marquez på vei – rett frem – gjennom en bygatene:

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg