TMC Dumont – du tror det ikke før du får se det

17.07.2018

 

Upraktisk? Jøssda!
Vulgært? Definitivt!
Unikt? På alle måter!

 

Denne absolutt utrolige customsykkelen bruker de største navløse hjulene som noen gang er sett på en motorsykkel, og i tillegg sitter føreren skrevs over en snerrende, sekssylindret Rolls Royce flymotor. Lev i frykt! For svinger, om ikke annet ...

TMC Dumont er skapt av brasilianske ex-Formel 1-fører og custombygger Tarso Marques. Sykkelens navn hedrer den brasilianske flypioneren Santos Dumont som brasilianerne hevder fløy før brødrene Wright – ikke helt uten grunn. Forbindelsen til flypioneren er motoren, en enorm sekssylindret bokser bygget av Rolls Royce, hentet fra et 60-talls fly og polert opp til nytt liv.

 

300 hestekrefter er mye for en motorsykkel, og det blir enda villere når en ser på sykkelens mest fremtredende trekk: De gigantiske, navløse, 36-tommers hjulene som er høye nok til at de hindrer sikten fremover og er koplet til chassiset med de spinkleste svingarmene som er teknisk mulig å få til.

 

Hvis du synes bildene er for ville til å være sanne – nyt videoen av Tarso Marquez på vei – rett frem – gjennom en bygatene:

 

 

Bildegalleri:

 

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.