300 cc Yamaha Niken underveis


Yamaha har investert tungt i sin nye trehjuls-teknologi, og det er logisk at de anvender den på flere modeller. Fabrikken har allerede slått fast at de kommer til å introdusere en mellomvekter ettersom Yamahas president Yoshihiro Hidaka i februar viste frem en utydelig slide hvor en ny modell var plassert mellom Tricity og NIKEN. Nå sies det at det kommer en 300-klasse NIKEN senere i år – i praksis betyr det på en av messene.

Den nye trehjulingen vil bruke samme forstilling som NIKEN og ha en motor som er basert på YZF-R3, altså en twin på 321 cc. Tanken er at nyheten skal være en overgang mellom Tricity og NIKEN. Dermed mener Yamaha å å lagt en logisk progresjon for den som ønsker å kjøre trehjuling istedet for motorsykkel. Om denne strategien lykkes gjenstå å se. Det foreligger ennå ikke en tydelig markedsrespons på NIKEN og heller ikke anslag over antall potensielle nye kjøpere av trehjulinger. Det eneste som er sikkert er at hovedmarkedet ligger i de store byene i Europa og ellers i verden.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg