Gir MC-brosjyre til utlendinger


Statens vegvesen (SVV) og Norsk Motorcykkel Union (NMCU) har i samarbeid laget og trykt opp en brosjyre tiltenkt utenlandske motorsyklister som besøker Norge. Bakgrunnen er at det er en del forhold som er uvante eller ukjente for utlendinger, slik som fartsgrenser, kjørelys, smale og svingete veger eller høyreregelen. Brosjyrene blir delt ut til motorsyklister som reiser fra Hirtshals i Danmark. Fra Hirtshals går det båter til Bergen, Kristiansand og Larvik, og brosjyren inneholder også kart med anbefalte MC-veger i akkurat disse områdene. I første omgang er brosjyrene trykt opp i engelskspråklig utgave. NMCU-leder Odd Terje Døvik opplyser at det er en del utenlandske motorsyklister som blir med på norsk ulykkesstatistikk, og håper at nettopp brosjyren kan bidra til å redusere denne statistikken.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg