Dani Pedrosa legger opp


På en pressekonferanse i dag sa Dani Pedrosa det de fleste har ventet: Han legger opp etter at 2018-sesongen er avsluttet.

En tid var han i samtaler med det nye Petronas Yamaha-teamet, men det var hele tiden usannsynlig at Pedrosa, som har hatt hele sin MotoGP-karriere på Hondas fabrikksmaskiner, ville være fornøyd med å spille annenfiolin på en Yamaha fra et satelitt-team.

Mannen med tre VM-titler innrømmet likevel at å legge opp ikke var en lett beslutning å ta: "Jeg har tenkt på det lenge, og det har vært vanskelig fordi jeg elsker sporten. Men til tross for at jeg hadde gode muligheter til å fortsette karrieren, føler jeg at jeg ikke kjører så intenst som før. Jeg har andre prioriteringer nå. Jeg er takknemlig for de mulighetene jeg har hatt, og det har vært et fantastisk liv. Jeg har oppnådd mer enn jeg ventet da jeg begynte, og jeg er stolt av hva jeg har oppnådd i sporten."

Dani Pedrosa har bestandig vært en gentleman, og konflikter har ikke vært hans domene. Vi er ikke sikker på at Honda får det like lett med erstatteren ...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg