Kawasaki Z900RS Cafe får nye farger


Den klassiske Lime Green på lekre Z900RS Cafe har vært Kawas varemerke i mange år, men det er ikke alle som er like begeistret for den. 2019-fargene som Kawasaki nylig har presentert i Japan vil derfor være velkomne, og vi synes de er ganske flotte. Den klassiske grønne vil fremdeles være tilgjengelig slik at innbarka Kawafans kan vise hva som gjelder, men Kawasaki har føyd til to litt mer stillferdige alternativ: Den ene versjonen har en diskret blåfarge med grå stripe på tank og hekk. Styrekåpen er uten dekor og sidedekslet er sort. Den grå versjonen har grønne striper som antyder opphavet og tilhørigheten. Disse syklene er ennå ikke tilgjengelige i Europa, men de kommer ut på det japanske markedet i august, så det tar sannsynligvis ikke lang tid før de er her, også. Men, hvorfor lager ikke Kawasaki en Cafe-versjon med den nydelige brune/oransje kombinasjonen?

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg