Nå er det offisielt: KTM 790 Adventure


KTM viste frem sin nye 790 Adventure på sist ukes European Adventure Rally. Riktignok i prototype-form, men ettersom de fant det på sin plass å vise den frem offentlig, kan vi gå ut fra at det er omtrent sånn den kommer til å se ut når den vises på messe til høsten. Sykkelen er utviklet parallelt med det nyeste Dakar-våpenet – 450 Rally – og den er ment å være bindeleddet mellom fabrikkens gate - og endurosykler for 2019. KTMs PR-manager, Luke Brackenbury, sier: "KTM lytter til kunder og forhandlere over hele verden, og etterspørselen etter en hardcore, mellomklasse reise-enduro har vært fremme gjentatte ganger. Bare for å slå det fast: Denne nye KTMen vil bli den mest ytelsesfokuserte mellomvekt reise-enduro på markedet, og spesifikasjonene vil utfordre konkurrerende maskiner av mye større kapasitet." Full info kommer på EICMA i Milano den 6. november, men her er hva vi vet foreløpig:

  • Mer enn 400 km rekkevidde

  • Lav setehøyde

  • Bensintank plassert lavt for optimalt tyngdepunkt

  • Fullt justerbar WP fjæring foran og bak med PDS på bakdemper

  • Radialmonterte 4-stemplet kalipere foran med ABS og offroad ABS

  • Justerbar ergonomi

  • Eikehjul i offroadstørrelse

Så er det bare å vente og glede seg.

BIldegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg