Nå er det offisielt: KTM 790 Adventure


KTM viste frem sin nye 790 Adventure på sist ukes European Adventure Rally. Riktignok i prototype-form, men ettersom de fant det på sin plass å vise den frem offentlig, kan vi gå ut fra at det er omtrent sånn den kommer til å se ut når den vises på messe til høsten. Sykkelen er utviklet parallelt med det nyeste Dakar-våpenet – 450 Rally – og den er ment å være bindeleddet mellom fabrikkens gate - og endurosykler for 2019. KTMs PR-manager, Luke Brackenbury, sier: "KTM lytter til kunder og forhandlere over hele verden, og etterspørselen etter en hardcore, mellomklasse reise-enduro har vært fremme gjentatte ganger. Bare for å slå det fast: Denne nye KTMen vil bli den mest ytelsesfokuserte mellomvekt reise-enduro på markedet, og spesifikasjonene vil utfordre konkurrerende maskiner av mye større kapasitet." Full info kommer på EICMA i Milano den 6. november, men her er hva vi vet foreløpig:

  • Mer enn 400 km rekkevidde

  • Lav setehøyde

  • Bensintank plassert lavt for optimalt tyngdepunkt

  • Fullt justerbar WP fjæring foran og bak med PDS på bakdemper

  • Radialmonterte 4-stemplet kalipere foran med ABS og offroad ABS

  • Justerbar ergonomi

  • Eikehjul i offroadstørrelse

Så er det bare å vente og glede seg.

BIldegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.