Ny Honda Super Cub 125


Honda har nettopp lansert en ny Super Cub C125 som de sier "vil være et elegant urbant transportmiddel". Frem til nå har Super Cub C110 bare vært tilgjengelig i Japan, hvor den har slått an blant profesjonelle brukere som for eksempel det japanske postvesenet, men den har også funnet markeder i Sørøst-Asia som privat transportmiddel. "Vi vet hva våre kunder vil ha, både kvinnelige og mannlige. Vi tar deres personlige smak på alvor, og vi har et oppriktig ønske om at vår nye Super Cub C125 skal berike livet deres. Det tidløse designet er et uttrykk for verdi og allsidighet, og vi har tatt motoren til et nytt nivå når det gjelder ytelse. Det samme gjelder kjøreegenskapene", i følge prosjektleder Tadamasa Maeda. Super Cub er designet med tanke på at den skal være lett å bruke for et bredt kundespekter. Den S-formede rammen gjør det enkelt å gå av eller på. Motoren er en toventilers luftkjølt 125 cc firetakter, og det er lagt spesiell vekt på å gjøre motoren estetisk tiltalende. Motorstøy er minimal takket være skråttskårne primærdrev og høykvalitets lager for veivakselen. Sjaltetrommelen i girkassen er kulelagret for å gi lettere girsjalting, sjaltegaflene er gummibelagt for å dempe støy og en optimalisert gummidemper i clutchen reduserer rykk ved giring. Super Cub har alltid handlet om glede: "You met the nicest people on a Honda", het det på slutten av 50-tallet. Denne markedsføringen inspirerte til og med Beach Boys til å skrive en sang: "Little Honda". Når Honda satser på en moderne versjon av kjøretøyet det er produsert flest av i verden, har de all grunn til å tro at de har en vinner. Og kanskje best av alt: Forbruket oppgis til smått utrolige 246 km på 4 liter bensin – eller mer enn 6 mil på literen. Slå den!!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg