Honda med kraftig salgsøkning på tung MC i 2018


Pressemelding fra AS Kellox/Honda MC Norge:

"For første gang på lenge passerer Honda nå BMW, og haler innpå markedsleder Yamaha. Honda mener et bredere og mer miljø- og avgiftsvennlig modellutvalg enn det konkurrentene har, er blant årsakene til suksessen. Det selges motorsykler som aldri før her til lands. I perioden januar – mai 2018 er det totalt solgt 3.131 tunge MC (over 125 kubikk) i Norge. Honda er best i klassen hittil i år. Honda har nemlig kjørt forbi BMW og tar innpå Yamaha. Sistnevnte klorer seg fortsatt fast til posisjonen som markedsleder, med en markedsandel på 19,1 prosent. Honda har en markedsandel på 15,9 prosent, mens BMW på tredjeplass har 15,1. Etter denne topptrioen følger KTM med 11,1 prosent. Sammenlignet med denne perioden for fjoråret, øker Honda med 49,7 prosent! En formidabel og sjelden økning innen MC-bransjen. Det totale markedet for MC øker med 10,5 prosent. Salgs- og markedssjef Anton Vestavik hos importør AS Kellox/Honda MC Norge er selvsagt strålende fornøyd. – Honda har lenge utviklet miljøvennlige sykler med rene motorer og lave utslipp. Det vil MC-folket ha, og med fjorårets avgiftsendringer for MC ble Honda en avgiftsvinner, sier Vestavik. – Honda har et meget bredt modellutvalg, med modeller som Goldwing og Africa Twin som flaggskip og bestselgere. Våre innovative, nye og forbedrede sykler – med mye elektronikk og nyvinninger – slår an i markedet, legger han til."

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg