Sondre “Gekko” Haga på trettendeplass i VM i Andorra etter to tabber


Haga gikk fra andreplass i kvalifiseringen til trettendeplass på løpsdagen. Nå skal han jobbe med det psykiske aspektet frem til neste VM-runde i Portugal om én uke. Pressemelding. Tekst​: Peder Holterman Solland. Foto​: TrialGP. "Gekko-Haga startet på andreplass etter en ekstremt bra kvalifisering på lørdag. Dessverre kom det en tabbe halvveis uti den første runden hvor han fikk fem prikker. Dagen ble videre preget av at seksjonene ikke tilga noen feil. – Hver eneste feil ble hardt straffet. Dette gjorde at forskjellene ble veldig store veldig fort. Det som kanskje hadde vært et lite feiltråkk et annet sted ble her fem prikker umiddelbart, sier Haga. Hagas mål for helgen var å forbedre rekorden fra Japan hvor han kom på åttendeplass. Dette ble ikke oppnådd, men Haga blir ikke nedslått av den grunn. – Jeg kommer fra dette med kanskje litt for høy selvtillit i forhold til min plassering, men kjøringa gikk egentlig bra. Jeg fikk til alle seksjonene, men klarte ikke å sette det sammen Nå skal han bli værende på den iberiske halvøy frem til neste runde i Portugal og arbeidsoppgaven er klar. – Kjøringen er bra nok, det mentale må jobbes med. Jeg hopper langt opp på tavla hvis jeg klarer å eliminere tabber. Nå skal jeg jobbe med det mentale og øve spesielt på å holde fokus. Håkon Pedersen ble beste nordmann i Andorra på en niendeplass. Haga ligger nå på trettende plass til sammen i VM, elleve poeng bak Pedersen."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.