To på tur, del 3


Det var med et visst vemod vi forlot Verona og ga oss i kast med italiensk Autostrada.

Veien fra Verona og sørover er en av de mest trafikkerte i hele landet, og høyre felt er tettpakket med lastebiler. Så lenge det er skiltet forbikjøring forbudt for lastebil, går det greit, men når skiltingen oppheves, skal de ta igjen det tapte, og nåde den som ligger ved siden når de svinger ut!

Ved Modena fikk vi nok og stakk av på sideveier med mot kysten. Landskapet er utrolig grønt, kupert og vakkert, i hvert fall i følge Astri. Men, veien var så svingete og i så elendig forfatning at jeg hadde mer enn nok med å prøve å styre unna dumper, avskrellet asfalt og ikke minst møtende italienske supersjåfører. Legg til temperatur på snitt 34 grader, så skjønner du at det ble både hett og vått inni kjøredressen. Etter tre timer måtte vi gi oss og la oss ut på autostrada retning Orvieto. Når det er sagt: Jeg er imponert over at en luftkjølt motor takler varmen vesentlig bedre enn meg.

B&B vi har fått ligger noen hundre meter fra heisen opp til gamlebyen. Verten sa vi kunne bruke stien gjennom hagen som snarvei opp til heisen. Det han ikke sa noe om, var det vi fant på skilt øverst i hagen: Ferdsel på egen risiko. Det er mulig at villsvin krysser stien. Så vet vi det ...

A & S Berli.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.