To på tur, del 2


Det ble en slitsom, men artig dag. Etter starten fra Rothenburg, gjorde vi unna siste del av A7. Hvis du tror Autobahn er slett og fin, tro om igjen. Deler av den var slik at framgaffelen vibrerte opp og ned.

I stedet for å kjøre sterkt trafikkerte Fernpass, stakk vi over Hahntenjoch – et praktfullt, svingete pass med en seriøst flott klatring opp fra nord. Oppe på passhøyden kom vi i prat med en kar fra Nurnberg. Han hadde en R 1100 R stående hjemme, men tok turen til Imst på en sliten 125 cc totakt scooter. «Får mer tid til å se ting, da», slo han fast. Vi hadde forsåvidt ingen motargumenter.

Turen over Timmelsjoch og inn i Italia ble våt. Skyene lå nede over toppene, og regnet rant ned innover hele Ôtztal. Ved bomstasjonen på Hochgurgel tok vi pause for å besøke det nye MC-museet, og vi ble overrasket. Det var rett og slett fabelaktig! Regnet fortsatte, men det lettet på toppen, og vi fikk en frisk kjøring med Garmin Virb i gang ned på Italia-siden. Siden fikk vi mer regn, men Rukka duger – også i regn!

Og nå – nå sitter vi på Guilietta e Romeo Hotel i Verona, bare 50 meter fra en romersk arena. I nabobygget er det pizzeria, og det er neste stopp. De sier de har en bra Valpolicella, også.

Vi er definitivt i Italia!

A & S Berli.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.