To på tur, del 2

12.06.2018

 

Det ble en slitsom, men artig dag. Etter starten fra Rothenburg, gjorde vi unna siste del av A7. Hvis du tror Autobahn er slett og fin, tro om igjen. Deler av den var slik at framgaffelen vibrerte opp og ned.

 

I stedet for å kjøre sterkt trafikkerte Fernpass, stakk vi over Hahntenjoch – et praktfullt, svingete pass med en seriøst flott klatring opp fra nord. Oppe på passhøyden kom vi i prat med en kar fra Nurnberg. Han hadde en R 1100 R stående hjemme, men tok turen til Imst på en sliten 125 cc totakt scooter. «Får mer tid til å se ting, da», slo han fast. Vi hadde forsåvidt ingen motargumenter.


Turen over Timmelsjoch og inn i Italia ble våt. Skyene lå nede over toppene, og regnet rant ned innover hele Ôtztal. Ved bomstasjonen på Hochgurgel tok vi pause for å besøke det nye MC-museet, og vi ble overrasket. Det var rett og slett fabelaktig! Regnet fortsatte, men det lettet på toppen, og vi fikk en frisk kjøring med Garmin Virb i gang ned på Italia-siden. Siden fikk vi mer regn, men Rukka duger – også i regn!

 

Og nå – nå sitter vi på Guilietta e Romeo Hotel i Verona, bare 50 meter fra en romersk arena. I nabobygget er det pizzeria, og det er neste stopp. De sier de har en bra Valpolicella, også.

 

Vi er definitivt i Italia!

 

A & S Berli.

 

Bildegalleri:

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.