HOG National Rally i Stavanger


Torsdag 28. juni til søndag 1. juli arrangerer HOG Rogaland National Rally i Stavanger. Arrangørene forventer tilreisende fra utland og innland. Det satses på et variert program der mye vil foregå i nærheten av De Røde Sjøhus i Stavanger.

Området rundt byr på mange flotte turmuligheter når en først er på denne siden av landet. Jæren med Jærstrendene må bare oppleves. I tillegg bør man også unne seg en tur innover i fjordene. Dette kan gjøres både på motorsykkel og med båt. Veteranskipet M/S Rogaland vil være tilgjengelig for sjøaktiviteter. På programmet står også ølsmaking og matopplevelser, noe som burde virke fristende for mange. Når det kommer til overnatting, er Victoria Hotell gjort til ”treffhotell” med sin beliggenhet 100 meter fra treffområdet. Er du av typen som foretrekker å bo i telt, er det også gode campingmuligheter relativt nært sentrum.

For mer informasjon, gå inn på www.hogrogaland.no, arrangørens nettsider.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg