HOG National Rally i Stavanger


Torsdag 28. juni til søndag 1. juli arrangerer HOG Rogaland National Rally i Stavanger. Arrangørene forventer tilreisende fra utland og innland. Det satses på et variert program der mye vil foregå i nærheten av De Røde Sjøhus i Stavanger.

Området rundt byr på mange flotte turmuligheter når en først er på denne siden av landet. Jæren med Jærstrendene må bare oppleves. I tillegg bør man også unne seg en tur innover i fjordene. Dette kan gjøres både på motorsykkel og med båt. Veteranskipet M/S Rogaland vil være tilgjengelig for sjøaktiviteter. På programmet står også ølsmaking og matopplevelser, noe som burde virke fristende for mange. Når det kommer til overnatting, er Victoria Hotell gjort til ”treffhotell” med sin beliggenhet 100 meter fra treffområdet. Er du av typen som foretrekker å bo i telt, er det også gode campingmuligheter relativt nært sentrum.

For mer informasjon, gå inn på www.hogrogaland.no, arrangørens nettsider.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg