Lorenzo til Repsol Honda


Repsol Honda har bekreftet at Jorge Lorenzo erstatter Dani Pedrosa for 2019 og 2020. Dermed blir spanjolen teamkamerat med Marc Marques - en kombinasjon som kan vise seg å bli mer enn spennende. Med denne avtalen er Lorenzo i gang på sitt tredje merke i MotoGP.

Nyheten kommer rett etter at Lorenzo vant på Mugello, men spanjolen har vært misfornøyd med måten Ducati har jobbet med hans sykkel de senere månedene. På sin vanlige måte slår han fast:

– Folk skulle lyttet til Jorge Lorenzo når resultatene ikke var gode og merket seg hva jeg sa. Jeg fortalte dem hva jeg trengte, men det var ikke mange nok som sa det samme. Dette er ikke unnskyldninger og jeg forteller sannheten. Når Ducati endelige gjorde modifikasjonen jeg hadde bedt om, kunne jeg bevise hva jeg står for. Jeg håper at det får folk til å lytte til hva jeg sier fra nå av.

– På en måte er jeg glad for seieren på Mugello, men på en annen måte er jeg trist, for jeg er overbevist om at hvis jeg hadde fått modifikasjonen tidligere, kunne jeg sagt at jeg ville fortsette hos Ducati, men det kan jeg ikke nå.

Snakk om rake motsetningen til Pedrosa! Uansett, det skal bli spennende å se hva som skjer når Lorenzo forlanger at Honda skal bygge en lettkjørt sykkel til ham fra en som er kjent for å være alt annet enn. Spesielt med tanke på at det er Marques som er premissgiver ...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg