Danilo Petrucci blir fabrikksfører for Ducati


Som ventet har Ducati bekreftet at Danilo Petrucci blir den som fyller plassen etter Lorenzo.

Petrucci har hatt to fremgangsrike år med Pramac Ducati – denne sesongen sammen med Jack Miller. Å komme på fabrikksteamet er en rettferdig belønning for Petrucci, som har tatt en rekke pallplasseringer både på tørt og vått føre i den senere tiden. Selv sier han:

– Å komme på fabrikksteamet er en drøm som har gått i oppfyllelse. Det er en stor ære å kjøre på Ducatis offisielle team, spesielt for en som meg som begynte min karriere hos Ducati med å være testfører på gatesykler. Først vil jeg si takk til Paolo Campinoti og Francesco Guidotti som ga meg sjansen med Pramac Ducati. Uten dem ville det ikke vært mulig.

– Jeg ønsker også å takke direktørene hos Ducati og Ducati Corse - Claudio Domenicali, Gigi dall'Igna og Paolo Ciabatti – som viste at de satt pris på meg, først som menneske og deretter som fører. Jeg gleder meg virkelig til dette nye eventyret med fabrikksteamet. Det jeg ønsker nå er å bli blant de fem beste i årets sesong, og så begynne neste sesong med Ducatis fabrikksteam.

Vi gratulerer Ducati med det som ganske opplagt er en fin sammensetning av teamet.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg