Danilo Petrucci blir fabrikksfører for Ducati


Som ventet har Ducati bekreftet at Danilo Petrucci blir den som fyller plassen etter Lorenzo.

Petrucci har hatt to fremgangsrike år med Pramac Ducati – denne sesongen sammen med Jack Miller. Å komme på fabrikksteamet er en rettferdig belønning for Petrucci, som har tatt en rekke pallplasseringer både på tørt og vått føre i den senere tiden. Selv sier han:

– Å komme på fabrikksteamet er en drøm som har gått i oppfyllelse. Det er en stor ære å kjøre på Ducatis offisielle team, spesielt for en som meg som begynte min karriere hos Ducati med å være testfører på gatesykler. Først vil jeg si takk til Paolo Campinoti og Francesco Guidotti som ga meg sjansen med Pramac Ducati. Uten dem ville det ikke vært mulig.

– Jeg ønsker også å takke direktørene hos Ducati og Ducati Corse - Claudio Domenicali, Gigi dall'Igna og Paolo Ciabatti – som viste at de satt pris på meg, først som menneske og deretter som fører. Jeg gleder meg virkelig til dette nye eventyret med fabrikksteamet. Det jeg ønsker nå er å bli blant de fem beste i årets sesong, og så begynne neste sesong med Ducatis fabrikksteam.

Vi gratulerer Ducati med det som ganske opplagt er en fin sammensetning av teamet.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.