Dani Pedrosa – en gentlemans sorti


En av MotoGPs ekte gentlemen, spanske Dani Pedrosa, forlater Honda etter hele 12 sesonger. Honda kunngjorde tirsdag at de ikke fornyer kontrakten med den lille, fåmælte og ytterst høflige spanjolen som har tjent dem i med- og motgang i 12 sesonger – ofte som annenfiolin til andre førere.

Pedrosa selv sier at det er på tide med en forandring: "Jeg takker HRC for alle de suksessrike årene. Jeg har vokst – ikke bare som fører, men også som menneske – sammen med dem. HRC vil alltid ha en plass i minnet og i hjertet. Vi trenger alle nye utfordringer i livet, og jeg føler det er på tide med en forandring. Takk, HRC." Som engelskmennene sier: "Spoken like a gentleman."

Foreløpig er det ikke utpekt noen etterfølger, men Cal Crutchlow er en sterk kandidat, det samme er Jorge Lorenzo. Men det er lettere å forestille seg Crutchlow spille annenfiolin til Marquez enn Lorenzo, med tanke på den tidligere situasjonen Hos Yamaha da Lorenzo campet sammen med Rossi. Vi har ingen tro på at Marquez er mer samarbeidsvillig...

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg