Dani Pedrosa – en gentlemans sorti


En av MotoGPs ekte gentlemen, spanske Dani Pedrosa, forlater Honda etter hele 12 sesonger. Honda kunngjorde tirsdag at de ikke fornyer kontrakten med den lille, fåmælte og ytterst høflige spanjolen som har tjent dem i med- og motgang i 12 sesonger – ofte som annenfiolin til andre førere.

Pedrosa selv sier at det er på tide med en forandring: "Jeg takker HRC for alle de suksessrike årene. Jeg har vokst – ikke bare som fører, men også som menneske – sammen med dem. HRC vil alltid ha en plass i minnet og i hjertet. Vi trenger alle nye utfordringer i livet, og jeg føler det er på tide med en forandring. Takk, HRC." Som engelskmennene sier: "Spoken like a gentleman."

Foreløpig er det ikke utpekt noen etterfølger, men Cal Crutchlow er en sterk kandidat, det samme er Jorge Lorenzo. Men det er lettere å forestille seg Crutchlow spille annenfiolin til Marquez enn Lorenzo, med tanke på den tidligere situasjonen Hos Yamaha da Lorenzo campet sammen med Rossi. Vi har ingen tro på at Marquez er mer samarbeidsvillig...

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.