Tøff og varm helg for Stinius

04.06.2018

 

Pressemelding fra Team Yamaha R6 Norway.

Foto: René Skaret og Team Yamaha R6 Norway.
 
"En tøff helg, med temperatur på 30-32°C og opp mot 46-47°C i asfalten!
På kvalifiseringen gjelder det å sette en rask runde, og og her var Stinius god. Han var ett sekund raskere enn nummer to, og Stinius startet fra pole position, med ny personlig bestetid på Rudskogen på 1.28.9.

 

To av løpene ble kjørt over 14 runder og ett løp på 8 runder. Kort oppsummert: Stinius kjørte knallbra, tross sine store smerter i håndleddet. BEIT tenna sammen, og klarte to andreplasser og en tredjeplass (Stinius hadde også raskeste rundetid både på kval og i løp, og var nede på tiden 1.28.4).

 

Med disse resultatene, så leder Stinius fortsatt NM sammenlagt, 2 poeng foran Jonathan Lykke Nessjøen. Jonathan er en god kompis, og en ung gutt som fikk full uttelling i helga med tre seiere, og kjører meget bra. Han har hatt en god progresjon denne sesongen, og det gleder oss og se at det satses og «gror»! Det vil garantert bli flere fighter her utover i sesongen! Nå fortsetter vi vårt arbeide med å få piloten frisk, og er spente på om/når MotoGP-doktor Xavier Mir eventuelt kan ta i mot Stinius, og vurdere hans skade, og om det er noe å gjøre for å få han frisk.

 

Piloten skal ha kred for TOPP innsats tross store smerter! Yamaha R6’n gikk som vanlig som ei kule, og uten problemer, og dominerte også resultatlistene. STOR takk til Yamaha. Vi takker også alle i teamet, Jørgen Johnsen, Andreas Alm og Thomas Sirèn for en PRIKKFRI jobb i helgen, som vanlig.

 

Og en stor takk til alle som støtter oss både i medgang og i «tøffe tider». Det er i motbakke det går oppover."

 

Bildegalleri:

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.