En optimistisk Haga klar for Japan


Etter en skuffende 14. Plass sist VM-runde, er Haga klar for en ny runde i Japan. Han har følt seg bra på trening til tross for et tøft terreng. Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga.

Tekst: Petter Klund.

Foto: Trialfotoblog. Onsdag ankom Sondre ”Gekko” Haga Japan, og er nå klar for ny VM-runde i helgen. Kvalifiseringen starter på fredag, etterfulgt av ordinært løp på lørdag og søndag. I fjor kom han litt dårlig ut i første runde. Det vil han ikke ha noe av i år. – Jeg føler meg bra og har gjort det bra på trening. Hovedfokuset vil ligge på å gjøre det bra fra start, sier en optimistisk Haga. En av de største utfordringene så langt for Haga har vært å tilpasse seg nonstop-regelen. Det varierer hvor strenge dommerne er på hver seksjon, så dette er viktig for Haga å vurdere hvor strengt hver enkelt slår ned på dette. I Japan har de et litt annerledes terreng enn det Haga er vant med. – En utfordring er at da jeg kjørte der i fjorårets VM-runde var det veldig leirete og glatt, forteller Haga.

Det er imidlertid ingen festbrems for Haga:

– Jeg har fått trent litt tidligere i dag og da har både formen og sykkelen klaffet bra. I tillegg ser seksjonene veldig bra ut, sier Haga. Han oppsummerer med å si at målet er å gjøre det bedre enn forrige rundes 14. plass. Om han skal være i rute til å nå årets VM-mål; 5. plass sammenlagt bør det realiseres.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg