En optimistisk Haga klar for Japan


Etter en skuffende 14. Plass sist VM-runde, er Haga klar for en ny runde i Japan. Han har følt seg bra på trening til tross for et tøft terreng. Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga.

Tekst: Petter Klund.

Foto: Trialfotoblog. Onsdag ankom Sondre ”Gekko” Haga Japan, og er nå klar for ny VM-runde i helgen. Kvalifiseringen starter på fredag, etterfulgt av ordinært løp på lørdag og søndag. I fjor kom han litt dårlig ut i første runde. Det vil han ikke ha noe av i år. – Jeg føler meg bra og har gjort det bra på trening. Hovedfokuset vil ligge på å gjøre det bra fra start, sier en optimistisk Haga. En av de største utfordringene så langt for Haga har vært å tilpasse seg nonstop-regelen. Det varierer hvor strenge dommerne er på hver seksjon, så dette er viktig for Haga å vurdere hvor strengt hver enkelt slår ned på dette. I Japan har de et litt annerledes terreng enn det Haga er vant med. – En utfordring er at da jeg kjørte der i fjorårets VM-runde var det veldig leirete og glatt, forteller Haga.

Det er imidlertid ingen festbrems for Haga:

– Jeg har fått trent litt tidligere i dag og da har både formen og sykkelen klaffet bra. I tillegg ser seksjonene veldig bra ut, sier Haga. Han oppsummerer med å si at målet er å gjøre det bedre enn forrige rundes 14. plass. Om han skal være i rute til å nå årets VM-mål; 5. plass sammenlagt bør det realiseres.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg