Caroline Olsen klar for Motoamerica


Roadracingtalentet Caroline Olsen (27) fra Halden er tilbake i manesjen i USA, og skal kjøre i helgas løp på Road America i Wisconsin. Den norske RR-mesteren fra 2011 hadde i 2013 en stygg ulykke i USA, og siden har det vært noe knall og fall. I fjor høst hadde hun en krasj i New Jersey, men er nå klar, både mentalt og fysisk, til løpene i Motoamerica. Til lokalavisa Halden Arbeiderblad forteller Olsen at i Motoamerica er nå klassene Supersport og Supersport 600 slått sammen, og at nivået skal være høyere enn noensinne. Dette gjør at hun innrømmer at forventningene til gode resultat ikke er altfor høye, men at hun likevel håper på å gjennomføre to løp der hun kan være blant de 15 beste, og dermed hente inn noen poeng. Så langt er planene at hun skal gjennomføre løpet kommende helg, samt kjøre ei racehelg seinere i sommer. Etter dette er det mulig at hun dukker opp på løp også i Norge i løpet av sommeren. I år har ikke Olsen noe team i ryggen, men har avtale med et for å få teknisk hjelp ved behov. Det var på nettopp Road America i Wisconsin Olsen hadde den stygge krasjen i 2013, og som da ødela skuldra hennes. – Banen er lang og rask, og jeg har lært meg den godt. Jeg har kjørt bedre og bedre der, og håper at ting fungerer i helga, uttaler hun til Halden Arbeiderblad.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg