Ny minimesse i Svelvik

28.05.2018

 

Det begynner så smått å bli en tradisjon at den relativt nye MC-klubben Smia MC avholder det arrangørene kaller minimesse. Søndag 3. juni braker det løs for sjuende gang, der forhandlere av kjøretøy og dertil egnet utstyr er på plass for å lokke publikum til en handel.

Så langt har forhandlere av sju ulike MC-merker, fordelt på omkring 30 forskjellige modeller, meldt sin ankomst for å la folk prøvekjøre vidundrene deres. Arrangementet går som vanlig av stabelen ved klubbhuset til Smia MC, som har adresse Snippen 23, 3075 Berger, og som ligger litt utenfor Svelvik sentrum.

– Det er sjuende gang vi arrangerer minimessa, der det skal være lite, intimt og hyggelig, forteller Roy Rikardsen, som er leder hos Smia MC-klubb. Han bedyrer dyrt og hellig at det er bestilt fint vær.

Den ti år gamle klubben har, i tillegg til den etter hvert tradisjonelle minimessa, arrangert en rekke temakvelder, om blant annet førstehjelp ved MC-ulykker, besøk fra både Tango MC (MC-politi) og representanter fra den lokale trafikkstasjonen. I tillegg til prøveturer og litt kremmervirksomhet, lokker arrangørene med enkel kioskservering.

 

Bildegalleri:

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.