Ural kvalitetstesting – som vanlig uvanlig!


Urals direktører kan mer enn å kjøre et skrivebord og føre en blyant – de kjører motorsykkel også! I alle fall hvis vi skal dømme etter videoen du finner lengre ned. I dette tilfellet foretrekker vi å gjøre det, fordi det gir et inntrykk av at Urals ledelse består av gale cossacker som går på vodka. Som sagt, hvis vi skal dømme etter videoen tar de kvalitetstesting på ramme alvor. Hvert år gir de seg ut på en tur som utsetter maskinene for de verste prøvelsene som tenkes kan og har det gøy mens de holder på.

Klikk her for å se hvordan Uraldirektører slår seg løs – det er bryet verd!!

#Nyhet

Spesialtilbud-MC-avisa.jpg

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan22.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg