Under testing: Michelin Pilot Road 5 og Bridgestone Battleax Adventure A41


Vi har for tiden to forskjellige dekk under testing. Det ene er Bridgestones nye adventuredekk A41, et 90-10 dekk som bør passe bruken de fleste morske adventuresykler får. Vi har montert dem på en en Triumph Tiger 1050 fordi framdekket også leveres i 17» dimensjon – i motsetning til andre adventuredekk. Det andre er Michelin Pilot Road 5, et helt nytt og annerledes sportstouringdekk fra den franske dekkgiganten. De er montert på en BMW R1200 RT og vil bli utsatt for kjøring på varierte norske veier samt langtur med fullt lastet sykkel på kontinentet. Begge dekkene vil bli levetidstestet – i praksis betyr det at vi kjører dem til de er slutt. Det gir oss informasjon om hvordan dekkene oppfører seg under ulike faser av slitasjen samt hvor langt de går under forhold som nevnt over. Vi kommer tilbake med rapporter i senere nummer av MC-avisas.

Bildegalleri:

#Nyhet

Spesialtilbud-MC-avisa.jpg

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan22.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg