MV Agusta Brutale RR LH44


Det er god butikk å lage spesialmodeller. De selger godt, og kunder er villige til å betale ekstra for det helt spesielle. Etter suksessen med tidligere Lewis Hamilton-modeller, har MV og Formel 1-kjøreren igjen gått sammen om å lage en ny modell. Nyskapningen heter Brutale 800 RR LH44. Den veier 172 kg og har 140 hester til å drive dem fram. Den kan skryte av finesser som EAS 2 Quickshift og veivaksel som roterer baklengs. Det blir ikke bygget mer enn 144 stykker av skjønnheten – alle utsmykket med et nummer preget inn på instrumentholderen og med sertifikat som beviser at det dreier seg om ekte vare. Samarbeidet mellom Hamilton og MV Agusta Design Center (CRC) har skapt en sykkel som er et bilde på kreativitet, stil og tanke på detaljer. I dette spesielle prosjektet har MV Agusta gjort utstrakt bruk av karbonfiber. Fargeskjemaet er unikt, og eksosanlegget har et varmebestandig keramisk belegg som tåler ekstreme temperaturer. Ellers er en mengde andre deler maskinert av massiv aluminium. Den norske importøren Erling Sande får inn noen få eksemplarer. Hvis du vil ha en, kan det lønne seg å være kjapp. Produksjon av Brutale 800 RR LH44 skjer i juni 2018.

Bildegalleri:

#Nyhet

Spesialtilbud-MC-avisa.jpg

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan22.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg