Andre Villa og FMX-stjernene til Ullevaal 16. juni


16. juni blir ikke Ullevaal stadion akkurat egnet for fotballspill. Da er det duket for det nye arrangementet Ullevaal Xtreme, som denne dagen vil kjøre forrykende show med to- og firehjulinger, med og uten motor.

Det nye konseptet, der blant annet Oslo Motor Show og MC-messen er inne i bildet, vil prøve å samle det beste fra ulike entusiastmiljø. Det betyr at kjøretøy som diverse typer motorsykler, amcars, gatebiler og til og med rullebrett, sparkesykler og BMX-sykler samles for å imponere publikum. Det store trekkplasteret for arrangementet er freestyeføreren André Villa, som i årevis har sjokkert og imponert tilskuerne med halsbrekkende stunts på motocross-sykkelen.

– I 15 år har jeg vært privilegert nok til å reise rundt for å drive med min store lidenskap, freestye motocross. Gjennom hundrevis av konkurranser, show og tilstelninger har jeg sett spektakulære steder. Jeg er stolt av å kunne ta med meg noe av det beste jeg har sett og erfart hjem til Norge og Ullevaal Stadion. Jeg skal presentere det råeste liveshowet du noen gang har opplevd, siteres Villa selvsikkert i markedsføringen. Og den som har sett Villa i aksjon, ja den vet at denne karen kan ta pusten fra de fleste når han gjør stuntene sine på motorsykkelen sin.

Ullevaal Xtreme markedsfører seg som et spennende familiearrangement som altså viser fram ekstremsport, både med og uten motor.

Arrangørene lokker med at de som sikrer seg billetter innen 28. mai vil få 20 prosent rabatt. Det gir altså tilgang til heseblesende underholdning med aktører som viser kunstene sine. Ellers er det lagt opp til at interesserte – med eller uten rabatt – kan få med seg en god del gratis tilbud og underholdning før det hele braker løs. Fra kokka 14 vil et område på 7000 kvadratmeter være åpent for alle, og være spekka med barnecross, trialshow med tohjulinger fra Norges Motorsporsforbund, flankert med klovner, ballonger og aktiviteter for de aller minste.

Konferansieren under det betalende hovedarrangementet vil bli Jan Erik Larsen, som er kjent for sin særs engasjerte beskrivelser av firehjuls kjøretøy.

MC-interesserte vil denne dagen dessuten møte mange av MC-importørene, som vil vise fram hva de ulike har å by på av fristelser på to hjul.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.